Informējam, ka šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatnes apkopo informāciju par Mājaslapas apmeklējumiem, palīdz uzlabot tās funkcionalitāti un nodrošina tehnisku servisa darbību. Turpinot lietot šo Mājaslapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkāk par šo lasīt: Uzņēmuma personas datu apstrāde un privātuma politika.
NĪP logo
jelgava.lv
Meklēt rakstu

Jelgavas Nekustamā īpašuma pārvalde 


SIA “Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” ir lielākais māju apsaimniekošanas uzņēmums Jelgavā. Tas tika dibināts jau 1998.gadā, apvienojoties četrām namu pārvaldēm un avārijas – remontu uzņēmumam. Sākotnēji mūsu uzņēmējdarbības forma un nosaukums bija PBU “Nekustamā īpašuma pārvalde”, kas vēlāk tika nomainīts uz pašreizējo. Šīs izmaiņas noteica Komerclikums.
 
Apsaimniekojam 415 dzīvojamās ēkas ar aptuveni 14500 dzīvokļiem. Veicam apsaimniekošanas darbu, patērētā ūdens un siltumenerģijas aprēķinu, maksājumu dokumentu (rēķinu) izdruku, iepakošanu aploksnēs un piegādi. 
 
31 daudzdzīvokļu māju sildķermeņus (radiatorus) esam aprīkojuši ar individuālā siltumenerģijas patēriņa uzskaites devējiem "alokatoriem" un apkures izmaksas aprēķinam pēc proporcionālā patēriņa metodes. Esam uzkrājuši lielu pieredzi, jo  kopš 2009./2010.g apkures sezonas veicam aprēķinus pēc šīs metodes.
 
Pašu spēkiem veicam avārijas seku likvidēšanu mūsu apsaimniekojamās mājās un piedāvājam sniegt papildus darbus, tos iepriekš saskaņojot pa diennakts avārijas dienesta telefonu 63020000.

Visas tiesības ir aizsargātas © SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde"
Pārpublicēšana ir atļauta, saglabājot atsauci uz ziņojuma vai attēla autoru un saiti uz avotu, kā arī sniedzot informāciju uzņēmuma e-pastā ([email protected]).
Autors patur tiesības liegt atsevišķu ziņojumu vai attēlu pārpublicēšanu.