Informējam, ka šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatnes apkopo informāciju par Mājaslapas apmeklējumiem, palīdz uzlabot tās funkcionalitāti un nodrošina tehnisku servisa darbību. Turpinot lietot šo Mājaslapu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkāk par šo lasīt: Uzņēmuma personas datu apstrāde un privātuma politika.
NĪP logo
jelgava.lv
Meklēt rakstu

DATI PAR AMATPERSONU (DARBINIEKU) MĒNEŠALGĀM 


Atbilstoši grozījumiem likumā “Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likums”, kuri stājušies spēkā 2010.gada 28.aprīlī, SIA “Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” publicē datus par amatpersonām (darbiniekiem) noteiktajām mēnešalgām sadalījumā pa amatu grupām.

Informācija par darba samaksu
 
Amatu grupas
Mēnešalgas amplitūda (€)
Nodarbināto skaits
min
max
Direktori (finanšu direktors, tehniskais direktors, administratīvais direktors, nekustamā īpašuma pārvaldīšanas direktors), struktūrvienību vadītāji (nodaļu vadītāji), galvenais grāmatvedis, projektu finansists
1200
2790
10
Vecākie speciālisti (t.sk. nekustamā īpašuma pārvaldnieki, darba aizsardzības vecākais speciālists,projektu vadītājs, informācijas tehnoloģiju administrators, uzraudzības būvtehniķis, juristi)
700 1860
17
Speciālisti (t.sk. finanšu direktores palīgs, jurista palīgi, grāmatveži, klientu apkalpošanas speciālisti, sabiedrisko attiecību speciālists, lietvede, arhivārs, remontu daļas inženieris, elektroietaišu ekspluatācijas inženieris, ēku tehniskais speciālists, transporta dispečeris, namu apsaimniekotājs, ēku un apsaimniekojamās teritorijas pārzinis, nekustamā īpašuma speciālisti)
700
1705
22
Namu apsaimniekotājs, ēku un apsaimniekojamās teritorijas pārzinis, namu pārzinis, noliktavas pārzinis, dispečeri
700
1162
9
Remontstrādnieki
700
1900
32
Sētnieki (proporcionāli apkopjamās teritorijas platībai)
144
1450
110
 
 
 
Informācija par izmaksai aprēķinātajām (neto) atalgojuma
summām amatpersonām
 
Vārds
Uzvārds
Amata nosaukums
Summa (€)
Signis
Rīns
Valdes loceklis
2811.16
 

Pievienotie faili:


Visas tiesības ir aizsargātas © SIA "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde"
Pārpublicēšana ir atļauta, saglabājot atsauci uz ziņojuma vai attēla autoru un saiti uz avotu, kā arī sniedzot informāciju uzņēmuma e-pastā ([email protected]).
Autors patur tiesības liegt atsevišķu ziņojumu vai attēlu pārpublicēšanu.